Elinda Creates


Elinda Creates is the work of artist Elinda, who uses a broad variety of techniques, colors and styles in her artwork. She brings an exhibition that is very intimate and personal. These are her words:

“This project im working on started when i painted some abstract images in acrylic ink and in those paintings it showed up naked female bodies. I feel like I have something to learn others there when I always loved my body and lately my inner self. Nudity for me is a obvious thing and also the sexual power and lust that comes whit it. I want to make people realize that nudity and sexual desire are nothing to be ashamed of, it’s something natural and we should embrace it rather than undermine it. Lots of images that I will
create are based on references from my own body.”
______________________________________
Elinda Creates är artistnamnet för denna konstnär. Hon använder en mängd olika tekniker, färger och stilar i sin konst och sätter kreativiteten i fokus. Till Uma Obscura tar hon med sig en utställning som är väldigt personlig:

”Projektet jag jobbar med började genom att jag måla lite abstrakta bilder med akryl bläck och i dom bilderna dök det upp massa nakna kvinnokroppar. Jag känner att jag har något att lära andra där då jag alltid älskat min kropp och på senare tid även mitt inre jag. Nakenhet för mig är något självklart och naturligt och även den sexuella lusten som kommer med den. Jag vill få människor att inse att den sexuella driften och det nakna inte är något att skämmas för utan snarare något vi bör omfamna. Många av mina alster/bilder kommer va gjorda efter referenser av min egen kropp.”